●°• 》3D print 4U《 •°●

Legt uw mooiste momenten vast

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

44 berichten op 3 pagina's
Tessa S.
10-11-21 12:18:47
Ik had last minute besloten om een beeldje te laten maken, wat gelukkig nog kon. Ik ben er heel blij mee, het is een super mooie herinnering aan een hele fijne en bijzondere tijd.

De uitleg vooraf was heel duidelijk en volledig en de service om zo last minute nog langs te kunnen komen is natuurlijk helemaal fantastisch.

Doordat Rowena zo rustig en vriendelijk is en alles duidelijk uitlegt voelt het totaal niet ongemakkelijk en het duurt ook niet lang.

Absoluut een aanrader!
Safira de Meza
12-08-21 20:11:35
Onwijs fijne sessie gehad met 36 weken. Scannen duurt niet lang en na een aantal weken heb je een hoogwaardig beeldje in huis. Ben zo blij dat ik voor dit aandenken heb gekozen bij mijn laatste zwangerschap.
Dynah V
10-07-21 21:02:27
Helemaal blij met het resultaat!

Ik was 35 weken zwanger toen ik een 3D scan liet maken in Hellevoetsluis.

De locatie, ruimte en het bezoek ervaarde ik als zeer prettig. Er werd goed instructie gegeven en de mogelijkheden werden besproken. Ook vond ik het contact en de service erg fijn.

Ik zal dit zeker iedereen aanraden. Voor mij is het een vorm van acceptatie. Waardoor ik nu heel anders naar mijn lichaan kijk ♡
J Z
14-05-21 13:11:03
Met 33,5 week zwangerschap een 3D beeldje laten maken in Middelburg! Zelfs tijdens Corona tijd nam ze de tijd en mocht ik op mijn gemak kijken welke kleur en materiaal ik voor het beeldje wilde. Van te voren een instructie video gekregen wat heel fijn was zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb een heel mooi aandenken aan mijn zwangerschap en ga binnenkort weer terug om van mijn gipsbuik van 5 jaar geleden ook nog een beeldje te laten maken! Nogmaals super bedankt Rowena
Marieke Wildenbeest
21-04-21 11:19:19
Toen ik 35 weken zwanger was ben ik bij Rowena in Hellevoetsluis geweest voor het maken van een beeldje. Door alle Corona-maatregelem was het helaas niet mogelijk om iemand mee te nemen. Werd heel vriendelijk ontvangen door Rowena en kon goed met haar sparren over welk beeldje, welk materiaal het zou moeten worden en welke positie het mooiste was voor mij. Heel open en eerlijk, wat een paar weken later tot een super mooi resultaat heeft geleid. Ik ben super blij met deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap in deze bijzondere tijd. Krijg ook veel leuke reacties van anderen! Dank Rowena!
Eline Stouten
09-04-21 12:09:29
Goede service en heel blij met mijn mooie beeldje. Bedankt!
Annelise V
02-04-21 20:07:44
Ook van mijn tweede zwangerschap een 3d beeldje laten maken. Is weer super mooi geworden, ben er erg blij mee!
Marjolein Elenbaas
01-03-21 13:19:44
Ontzettend blij met het beeldje als blijvend aandenken aan de zwangerschap. Mooie kwaliteit en afwerking. Heel fijn dat ondanks de corona maatregelen de scan toch gemaakt kon worden. Goede communicatie en service. Rowena neemt de tijd en denkt mee over de pose. Bedankt!!
Jessica Harkema
27-02-21 15:08:48
Van de week mijn beeldje mogen ophalen. Wat zijn we er blij mee ! Het is iets zo bijzonders wat ik graag wilde vastleggen. Hoe mooi is het dan als je een beeldje kan laten maken. Ik heb van mijn vorige zwangerschap nog een gipsbuik, welke al 5 jaar in de kast ligt. ik ga hiervan ook zeker een beeldje laten maken als een mooi aandenken van een mooie tijd. Een tip voor alle zwangeren, twijfel je of je het wel of niet moet doen, doe het zeker het is een wonder opzich en iets wat je nu of "nooit" meer kan doen. Terug in de tijd om alsnog een beeldje te laten maken kan niet. Dus bij twijfel twijfel niet en laat de mooie tijd vastleggen in een mooi beeldje.
Lana Lana Natte
16-02-21 21:31:31
Afgelopen week mijn tweede beeldje mogen ontvangen. Ben er weer zo blij mee! Staat naast het andere beeldje op een prominente plek in de woonkamer.
Ondanks de covid maatregelen was het gezellig en een leuke ervaring.
Hele mooie herinnering aan mijn zwangerschap! Bedankt Rowena!!
van Dolron
10-02-21 20:07:12
Een prachtig beeldje van mijn zwangere buik laten maken. Heel erg tevreden mee en een super mooi aandenken aan een bijzondere tijd!
Kim H
13-01-21 21:50:46
In de covid tijd dit gedaan maar het was nog steeds erg leuk, ondanks alle maatregelen.
Het eindresultaat is echt super geworden, ik kan rowena echt aanraden bij iedereen.
Ontzettend bedankt voor de goede service & het onwijs mooie beeldje.
Eefje BP
09-12-20 19:07:16
Na lang twijfelen of ik dit zou durven en blij zou kunnen zijn met het eindresultaat toch gedaan en absoluut geen spijt van. De afspraak verliep fijn en de scan vond ik al bijzonder om te zien. Het beeldje is netjes bij de buren afgeleverd omdat wij voor de bevalling in het zh waren. Inmiddels heb ik het met trots in de woonkamer gezet! Zeker ook aan te raden als je zelf het gevoel hebt niet te voldoen aan 'het perfecte plaatje' !
Saskia van Westbroek
06-10-20 19:26:36
erg getwijfeld of ik wel zo een beeldje zou laten maken omdat ik zwaarlijvig ben en nou niet perse trots op mijn lijf. Wel wilde ik heel graag een blijvende herinnering aan mijn zwangere lijf. Na contact te hebben gehad met Rowena en wat voorbeelden te hebben gezien van andere zwaarlijvige vrouwen toch er voor gegaan. Nog steeds zelf wel sceptisch geweest over hoe het eindresultaat zou zijn. Rowena was er van overtuigd dat het mooi zou worden. En gelijk had ze. Wat is het mooi geworden en ik durf zelfs te zeggen dat ik er echt trots op ben. Wat een prachtige blijvende herinnering. Super service en Rowena zorgt dat je helemaal op je gemak bent. Het beeldje staat nu met trots gewoon in mijn huiskamer!
Emi Almeida
09-09-20 12:22:45
Beeldje ziet er super uit! Heel het proces was fijn. Rowena stelt je vanaf begin op je gemak. Duidelijk wat er gaat gebeuren en geeft advies met hoe je het beste kan staan.
Priscilla Bolleboom
16-07-20 07:54:22
Gisteren mijn beeldje ontvangen :) Super blij dat ik deze bijzondere tijd op deze manier vast heb laten leggen. Hij staat te shinen onder een stolp op het dressoir! Ik kan het iedereen aanraden en je hoeft jezelf echt niet te schamen of bang te zijn. Rowena stelt je onwijs op je gemak en neemt je helemaal mee in het proces, geeft goede aanwijzingen. Bij haar staat kwaliteit voorop en dat merk je aan alles! Thanks again!
Yvonne Zwaan
02-07-20 14:36:01
Vandaag mijn beeldje ontvangen! Het is ontzettend mooi geworden, erg blij met dit aandenken van mijn zwangerschap! Het contact is prettig en snel verlopen, zeker een aanrader!
Misha Moerkerk
04-06-20 20:41:28
Vandaag via de post mijn 3D beeldje ontvangen. Super mooi eindresultaat, ben er erg blij mee. Leuk persoonlijk contact en snelle reactie bij vragen. Zeker een aanrader!
Selina Touriche
20-05-20 21:03:46
Hele fijne communicatie, fijne open sfeer en ik werd met extra respect behandeld op het moment dat ik naakt op de draaischijf stond. Daarnaast ben ik ook zo blij met het eindresultaat! Enorm bedankt 🙏🏼🌸
Nina de K.
20-05-20 16:15:29
Met 32 weken zwangerschap ben ik bij Rowena geweest met mijn partner om een beeldje te laten maken. De afspraak was heel prettig, ook ondanks alle coronamaatregelen (daar werd goed rekening mee gehouden, maar desondanks was het heel warm en hartelijk). En het eindresultaat... is super! Erg blij met dit mooie aandenken aan mijn zwangerschap!
Tonen: 5  10   20