3D print 4U

Vereeuwigd uw mooiste momenten

𝟛𝔻 ℤ𝕨𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕤𝕔𝕙𝕒𝕡𝕤𝕓𝕖𝕖𝕝𝕕𝕛𝕖•°●

Een mooi beeldje van je eigen zwangerschap?
Wil je ook een van je mooiste momenten vast laten leggen? Dit is nu mogelijk d.m.v. een 3D scan & print. Wij maken dit ook van een gipsbuik!

Wat doen wij?
Wij maken van een van je mooiste momenten iets tastbaars, een zwangerschapsbeeldje van je zwangere zelf. Dit is handzaam, tastbaar, uniek & mooi als kunstwerk neer te zetten.

Cadeaubonnen
Uniek cadeau nodig voor je zwangere vriendin, dochter, zus of collega. Wij verkopen ook cadeaubonnen. Woon je in de buurt van Hellevoetsluis of Middelburg? Dan pakken wij deze cadeaubon in als een echt cadeautje. Is dit niet het geval dan kunnen wij de bon toe sturen via de mail.

Scan locaties Hellevoetsluis & Middelburg

Voor alle foto’s en nieuwtjes volg ons op;
Facebook.com/3Dprint4URowenaValk
Instagram.com/3d_print_4u

Gastenboek

54 berichten op 3 pagina's
G&Y
18-12-23 11:30:32
We wilde graag een aandenken aan de zwangerschap en een beeldje leek ons prachtig. Via zoeken zijn we bij jou uitgekomen en daar zijn we blij mee! Je hebt ons heel vriendelijk ontvangen en je helpt ontspannen bij het kiezen (als je dat wil) en geeft tegelijkertijd alle ruimte. Bedankt hiervoor en natuurlijk bedankt voor het mooie beeldje! Daar zijn we eeuwig blij mee :)
Daphne Molle
08-11-23 10:42:11
Wij zijn onwijs blij met de 3D print, hij heeft een mooi plekje in huis gekregen. Was een hele leuke ervaring om te doen

Dank je wel!
Maxime Derksen
08-06-23 21:15:15
Ontzettend blij met mijn prachtige beeldje! Heel erg goed geholpen. Ik kreeg alle tijd om te denken welk type beeldje ik wilde en werd heel warm ontvangen. Dank je wel!
Yara Rotte
23-04-23 18:46:43
Enorm blij met het prachtige beeldje van mijn zwangerebuik! Een mooie herinnering van een mooie tijd.

Heel erg bedankt voor deze herinnering.
Janssens
29-01-23 17:52:40
Enorm blij met mijn prachtige beeldje!

Ik heb een rose gouden van 15cm laten maken toen ik 37 weken zwanger was en het is prachtig!

Heel erg bedankt!
Rosanna
08-12-22 07:15:36
Vanwege een grote wens om zo’n beeldje te laten maken ben ik, met enige spoed, op zoek gegaan naar iemand ‘in de buurt’ en kwam ik bij Rowena terecht. Gelukkig kon ik nog terecht bij haar, waar ik je eeuwig dankbaar voor ben! Was inmiddels al 37 weken zwanger. Het eindresultaat was dan ook prachtig.

Communicatie verliep fijn, het scannen was zo gedaan en de sfeer was daarbij prettig.

Echt een aanrader als je in een vertrouwde/veilige omgeving zo iets moois wilt laten maken!
Denise van der Velde
07-11-22 13:05:05
Heel erg blij met het prachtige beeldje. Ik koos voor een mat zwarte van 18cm hoog. Niet te groot en niet te klein.

Tijdens mijn eerste 2 zwangerschappen niet echt over nagedacht, maar nu bij de 3e en tevens laatste zwangerschap toch mezelf een beeldje cadeau gedaan. Helaas werd ik tijdens de eerste afspraak erg licht in mijn hoofd en lukte het me niet om stil te staan. Rowena was onwijs vriendelijk en stelde me gerust. We hebben de afspraak verzet naar een andere dag en tijdens deze afspraak ging het een stuk beter. Het inmeten was zo gepiept (ik heb alleen niet op het draaiplateau gestaan, maar Rowena is langs mij heen gelopen). Beeldje was er ook eerder dan verwacht, wat ook heel fijn was.

Als je iets moois wilt ter herinnering aan je zwangerschap raad ik echt aan om langs te gaan bij Rowena. Je krijgt er écht iets moois voor terug.

Bedankt!
Roxanne Roxanne
08-06-22 17:07:34
Hoe gaaf is hey om je zwangerschap vast te laten leggen met een beeldje. Ik heb het beeldje laten maken toen ik 32 weken zwanger was. Het is een mooie herinnering die voor altijd vast gelegd is. Ik ben zo zo zo blij met het eindresultaat. Ik kan het iedereen adviseren om dit te doen. Bedankt Rowena!
Jessica
24-02-22 15:28:16
Onwijs blij met m’n beeldje!
Ik heb met 30 weken een beeldje laten maken, het
is erg mooi geworden en echt een aanrader.
Charlotte Charlotte Groen
11-01-22 14:22:39
Heel erg blij met mijn zwangerschapsbeeldje. Bij Rowena voel je je snel op je gemak. Ze geeft je goede informatie en adviezen. Ik heb het beeldje bij 33 weken zwangerschap laten maken en nu een prachtige herrinnering voor altijd aan mijn buik. Ik raad het iedereen aan, twijfel niet en plan je afspraak!
Tessa S.
10-11-21 12:18:47
Ik had last minute besloten om een beeldje te laten maken, wat gelukkig nog kon. Ik ben er heel blij mee, het is een super mooie herinnering aan een hele fijne en bijzondere tijd.

De uitleg vooraf was heel duidelijk en volledig en de service om zo last minute nog langs te kunnen komen is natuurlijk helemaal fantastisch.

Doordat Rowena zo rustig en vriendelijk is en alles duidelijk uitlegt voelt het totaal niet ongemakkelijk en het duurt ook niet lang.

Absoluut een aanrader!
Safira de Meza
12-08-21 20:11:35
Onwijs fijne sessie gehad met 36 weken. Scannen duurt niet lang en na een aantal weken heb je een hoogwaardig beeldje in huis. Ben zo blij dat ik voor dit aandenken heb gekozen bij mijn laatste zwangerschap.
Dynah V
10-07-21 21:02:27
Helemaal blij met het resultaat!

Ik was 35 weken zwanger toen ik een 3D scan liet maken in Hellevoetsluis.

De locatie, ruimte en het bezoek ervaarde ik als zeer prettig. Er werd goed instructie gegeven en de mogelijkheden werden besproken. Ook vond ik het contact en de service erg fijn.

Ik zal dit zeker iedereen aanraden. Voor mij is het een vorm van acceptatie. Waardoor ik nu heel anders naar mijn lichaan kijk ♡
J Z
14-05-21 13:11:03
Met 33,5 week zwangerschap een 3D beeldje laten maken in Middelburg! Zelfs tijdens Corona tijd nam ze de tijd en mocht ik op mijn gemak kijken welke kleur en materiaal ik voor het beeldje wilde. Van te voren een instructie video gekregen wat heel fijn was zodat ik wist wat ik kon verwachten. Ik heb een heel mooi aandenken aan mijn zwangerschap en ga binnenkort weer terug om van mijn gipsbuik van 5 jaar geleden ook nog een beeldje te laten maken! Nogmaals super bedankt Rowena
Marieke Wildenbeest
21-04-21 11:19:19
Toen ik 35 weken zwanger was ben ik bij Rowena in Hellevoetsluis geweest voor het maken van een beeldje. Door alle Corona-maatregelem was het helaas niet mogelijk om iemand mee te nemen. Werd heel vriendelijk ontvangen door Rowena en kon goed met haar sparren over welk beeldje, welk materiaal het zou moeten worden en welke positie het mooiste was voor mij. Heel open en eerlijk, wat een paar weken later tot een super mooi resultaat heeft geleid. Ik ben super blij met deze mooie herinnering aan mijn zwangerschap in deze bijzondere tijd. Krijg ook veel leuke reacties van anderen! Dank Rowena!
Eline Stouten
09-04-21 12:09:29
Goede service en heel blij met mijn mooie beeldje. Bedankt!
Annelise V
02-04-21 20:07:44
Ook van mijn tweede zwangerschap een 3d beeldje laten maken. Is weer super mooi geworden, ben er erg blij mee!
Marjolein Elenbaas
01-03-21 13:19:44
Ontzettend blij met het beeldje als blijvend aandenken aan de zwangerschap. Mooie kwaliteit en afwerking. Heel fijn dat ondanks de corona maatregelen de scan toch gemaakt kon worden. Goede communicatie en service. Rowena neemt de tijd en denkt mee over de pose. Bedankt!!
Jessica Harkema
27-02-21 15:08:48
Van de week mijn beeldje mogen ophalen. Wat zijn we er blij mee ! Het is iets zo bijzonders wat ik graag wilde vastleggen. Hoe mooi is het dan als je een beeldje kan laten maken. Ik heb van mijn vorige zwangerschap nog een gipsbuik, welke al 5 jaar in de kast ligt. ik ga hiervan ook zeker een beeldje laten maken als een mooi aandenken van een mooie tijd. Een tip voor alle zwangeren, twijfel je of je het wel of niet moet doen, doe het zeker het is een wonder opzich en iets wat je nu of "nooit" meer kan doen. Terug in de tijd om alsnog een beeldje te laten maken kan niet. Dus bij twijfel twijfel niet en laat de mooie tijd vastleggen in een mooi beeldje.
Lana Lana Natte
16-02-21 21:31:31
Afgelopen week mijn tweede beeldje mogen ontvangen. Ben er weer zo blij mee! Staat naast het andere beeldje op een prominente plek in de woonkamer.
Ondanks de covid maatregelen was het gezellig en een leuke ervaring.
Hele mooie herinnering aan mijn zwangerschap! Bedankt Rowena!!
Tonen: 5  10   20